maanantai 1. joulukuuta 2014

Trello!

Heippa,

Lähetin teille kaikille sähköpostitse kutsun liittyä Trelloon. Trello on projektinhallintaohjelma jota tulemme hyödyntämään tutkinnon suorittamisen aikana. Käykää tutustumassa! Tällä hetkellä materiaalia on vielä kovin vähän, mutta koulutuksen edetessä määrä lisääntyy. Opetellaan ohjelman käyttö porukalla 10.12.

PS. Jos joku kuva on väärän nimen alla, niin laittakaahan minulle viestiä :)

4 kommenttia:

  1. Mihin postiin laitoit?
    Ei näy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kutsut lähtivät etunimi.sukunimi@lprpalvelukeskussaatio.fi- osoitteisiin. Jos ei ole tullut perille, niin koitetaan vaihtoehtoisen sähköpostin kautta. Laittakaa miulle viestiä mikko.toiviainen@tamora.fi, niin kokeillaan uudestaan :)

      Poista
    2. Muuten ihan kiva, mutta kun kaikilla ei ole tuota lprpalvelukeskussäätiön osoitetta, tästä syystähän me hankimme nuo gmail osoitteet, jotta kaikki olisivat tavoitettavissa.

      Poista
    3. Moi Jenni ja kaikki muutkin!

      Gmail- osoitteet pyysin hankkimaan ainoastaan tätä bloggeriin kirjautumista varten. Tänne ei siis pääse muualta kuin gmailin sähköposteista. Trello on täysin blogista riippumaton ohjelma ja siihen voi kirjautua mistä tahansa osoitteesta. Oletin kaikilla olevan nuo etunimi.sukunimi@lprpalvelukeskussaatio.fi- osoitteet olemassa. Kokemus on osoittanut, että läheskään kaikki eivät käytä päivittäin noita gmail- osoitteitaan työsähköpostin rinnalla, niin siksi lähetin Trellon kutsut näin. Mutta ei hätää. Lähettelen kutsut noihin gmail- osoitteisiin niille ketkä eivät ole hyväksyneet kutsua toisesta osoitteesta.

      Poista