perjantai 13. helmikuuta 2015

Wanha Patruuna 2.0 (Kehitystyö)

Ajattelin tehdä kehittämistyötä Ravintola Wanhan Patruunan viihtyvyden parantamiseen ja tätä kautta  lisää asiakkaita ja myyntiä. 
Aloitin vasta Joulukuussa ''vakituisen olemisen'' Ravintola Patruunassa, alku on ollut yhtä kehittämistä ja siellä on ollut täysi tohina käynnissä jo koko alkuvuoden, varastoja on siivottu ja seinätkin pestiin (kehittäminen on mukavampi aloittaa puhtaalta pöydältä) :). On tästä ollut hyötyä myös kehittämis projektissa, ette usko mitä aarteita löytyy varaston nurkista ja kuinka vanhoja!  Muutamia esineitä olen ottanutkin esille ravintolaan. :) Ja nyt alkaa työ tuntua mukavalta kun tavarat ja paperit löytyy.

No sitten takaisin uuden kehittämiseen. Ajatuksena on tuoda ravintolaan hiukan enemmän kahvilan tuntua. Ehkä muutamia uusia tuotteita myyntiin ja selkeyttä esillepanoon ja hintoihin.
Tässä asiassa olen yrittäny kuunnellaa asiakkaita, mitä he sieltä haluisivat ostaa. Tästä voisi tehdä myös ihan kyselyn asiakkaille, palautepaperi tyyliin. 

Olen jo aloitellutkin pikkuhiljaa, siirrellyt kahvikuppeja ;) ja hinnastoja miettinyt. Ajattelin ravintoloihin sellaisia liitutauluja joihin voisi sitten piirustella hintoja ja ajankohtaisia ''viestejä''! Mainitsin tästä Päiville maanatai iltapäivällä ja tiistai aamuna maalari kyseli, että oliko jotain maalattavaa. Tässä vaiheessa en sitten edes kerennyt älyämään, että tyttö tuli miun ideaa varten paikalle :D. Joten kannattaa ihan ääneen puhua niistä ideoista. Nyt on sitten kylmiön putketkii maalattu, reipas maalari! Ja ne pikkutaulut vaihtuivatkin sitten kokonaiseen seinään. On miulla se pikkutaulukin. Kunhan maali on kuivunut voin laittaa kuvia sitten vaikka Trelloon. 


 
Seuraavaksi ajattelin miettiä, mitä uusia tuotteita voisi tuoda ravintolan ulosmyyntiin. Pääasiassahan meillä käy lounasasiakkaat, mutta ostavat kyllä mielellään kotiinkin pieniä määriä elintarvikkeita ja kahvipullaa.

Sitten, kun meillä on oikein viihtyisää ja paljon tuotteita esillä, voisin järjestää ravintolaan jonkun tempauksen mihin voisi yrittää houkutella naapuritalojen asiakkaita ja asukkaiden omaisiakin tutustumaan.
Tästä miulla on vaikka mitä visioita, päivätansseista, saunailtaa. Ja Karaokea, pelipäivää, elokuvailtaa jne ;) Kaikkea vois kokeilla. :D
 
Ai niin ja keväällä avaan ravintolasalin ulko-oven ja jatkan tohottamista pihalla. Tämä on vielä niin vaiheessa, että saatte vielä odotella. 

Huomaatteko olen jopa hiukan innostunut asiasta :) Kiva jos jaksoit lukea. Jos tulee mieleen jotain ideoita tai tuotteita mitkä voisi toimia saa kommentoida. Tai jos tekee mieli hillitä ni siitäkin saa sanoa.

Katja Wanhasta Patruunasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti